Spouwmuur isolatie

Nagenoeg iedere woning gebouwd na 1930 beschikt over een spouw. De spouw is de ruimte die zit tussen je binnen- en buitenmuur, variërend in diepte (# Cm) , dat door een goede isolatie opgevuld kan worden om de warmte minder makkelijk uit de woning te laten trekken. Hierdoor kan je zorgen dat je huis wat aangenamer aanvoelt en heb je de mogelijkheid om tot 30% gas te besparen op je energierekening.

Het isoleren van je spouwmuur komt dus niet alleen het woon- & werk-comfort ten goede, maar heeft relatief gezien een korte terugverdien tijd en kan een flinke besparing opleveren op de alsmaar stijgende energierekening.

Daarnaast geldt in 2023ook een interessante subsidie-regeling vanuit de overheid, hier zitten wel enkele voorwaarden aan, informeer naar de mogelijkheden hiervoor via ons Aanvraag-Formulier

Niet elke Spouwmuur is (reeds) geschikt om te isoleren, we komen dus altijd op voorhand fysiek inspecteren om te bepalen wat de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden zijn om u van het best passende advies te kunnen voorzien.

Opties voor spouw isolatie

EPS Parels

Wol

Foam

EPS Parels

Wol

Foam

Tevens verwijderen wij Spouw-vervuiling en dragen wij zorg voor de juiste ventilatie tegen meerprijs.