Dakisolatie

30% van de warmte in huis en/of uw bedrijf verdwijnt via het dak. (Zolder) Dakisolatie kan dus een goede investering zijn dit te voorkomen en u een aanzienlijke besparing opleveren op de energiekosten.
Daarnaast zal de zolder gedurende de wintermaanden behoorlijk aangenamer aanvoelen en tijdens de zomer een stuk koeler blijven. Tevens is het aanbrengen van Dakisolatie bevorderlijk in het bestrijden van geluid en ten aanzien van de (brand)veiligheid.
Dakisolatie is aanzienlijk duurder in de aanschaf (als gevolg van hoge materiaalkosten), maar door de hoge subsidie en op te leveren rendement een goede en redelijk snel terug verdienende investering in uw woning.
Daarnaast is het aanbrengen van Dakisolatie veelal binnen 1 werkdag gerealiseerd. Er bestaan vele soorten Dakisolatie met verschillende voor- en nadelen en kan zowel basic, ‘afwerk-klaar’ als volledig afgewerkt opgeleverd worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons Aanvraag-Formulier of maak een afspraak voor een fysieke schouwing.

Opties voor dak isolatie

Woldekens

Geblazen wol (Timber Frame)

Pir

Pif

Afwerking met Agnes of Gips

Woldekens

Geblazen wol (Timber Frame)

Pir

Pif

Afwerking met Agnes of Gips